Ik begin weer met bloggen!

Het is alweer even geleden; maar vanaf vandaag vlieg ik er weer helemaal in – en néé dit is géén 1 april grap! Ik ben spijtig genoeg mijn oude blog helemaal kwijt; maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet gemotiveerd ben. Met volle zin en heel wat onderwerpen waarover ik weer wil beginnen bloggen ben ik helemaal klaar om weer van start te gaan.

De bedoeling is wel om het rustig aan te doen: ik plan niet om wekelijks te gaan posten; maar eerder één keer per maand een kwalitatieve blog naar buiten te brengen waar jullie als lezers écht iets mee kunnen. Bevalt dat niet? Laat het me dan aub weten via mijn contactpagina zodat ik waar nodig kan bijsturen!

Thanks for checking me out, alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *