londen

Werken in het buitenland: mijn ervaringen in Londen

Wil je reizen en wonen in het buitenland, maar gooit de status van je bankrekening roet in het eten? Overweeg om in het buitenland te werken! Er zijn bedrijven wereldwijd en overal liggen er kansen! Ik heb de tijd van mijn leven gehad en raad het iedereen aan! Toch zijn er heel wat dingen waar je moet aan denken. Graag deel ik mijn ervaringen in Londen met jullie.

Wat betekent werken in een ander land?

Het betekent veel verschillende dingen. Afhankelijk van waar je naartoe gaat, voor wie je gaat werken en de duur van je verblijf. Werken in een ander land is een proces en om het beste uit je ervaring te halen, is het belangrijk om aan alle details te denken.

londen werkDe voordelen van werken in het buitenland

Door te werken in Londen heb ik mezelf kunnen uitdagen. Persoonlijk hou ik zielsveel van reizen en andere culturen ontdekken, omdat ik het gevoel heb dat ik op die manier de meest interessante mensen ontmoet. Werken in een ander land is een ongelooflijke ervaring en kan mogelijk leiden tot een carrière. Met de digitale wereld waarin we nu leven, zijn alle bedrijven internationale bedrijven. Het is enorm waardevol om ervaring op te doen in en met een bedrijf dat niet in je eigen land is gevestigd, omdat je vaardigheden kunt opdoen in het werken met mensen uit verschillende landen.

De mensen die ik zowel op het werk als daarbuiten heb ontmoet, hebben deze ervaring ongetwijfeld onvergetelijk gemaakt. Londen is een geweldige plek om te wonen en te werken omdat het een internationaal knooppunt is. Een dagje niet naar kantoor? Honderd verschillende coworking spaces waar ik soms superboeiende mensen wist te leren kennen. Hierdoor heb ik mensen uit verschillende culturen ontmoet, waarvan enkele mijn beste vrienden zijn geworden.

Iedereen is zo ontzettend hartelijk en gastvrij. Bovendien vinden al mijn collega’s het ontzettend leuk om voor een internationaal bedrijf te werken. Daarnaast krijgt mijn talenkennis een grote boost. Werken in Londen helpt me niet alleen om mijn kennis Engels bij te schaven, maar ook andere talen.

londen De vaardigheden die ik leer

Ik leer zeer waardevolle vaardigheden door in Londen te werken voor een internationaal bedrijf. Vaardigheden die ik in mijn toekomstige carrière absoluut zal kunnen gebruiken. Ik zou zeggen dat de belangrijkste vaardigheden die ik heb geleerd, afgezien van marktonderzoek, de aandacht voor detail en specifieke softwarevaardigheden zijn. Het is zo belangrijk, vooral in onze huidige wereld, om te weten hoe je zaken kunt doen over de hele wereld en met mensen met verschillende achtergronden.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik hou ervan om Londen te verkennen, te socializen, zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en dingen te doen waar ik thuis normaal niet de kans toe zou krijgen. Ik hou van mijn huisgenoten. We gaan vaak samen in het weekend uit en hebben veel plezier. In Londen vind je talrijke gezellige pubs en heel wat bezienswaardigheden. Een van mijn huisgenoten is de aanvoerder van de London Gaelic Football League en het team haalde de finale, dus gingen mijn andere huisgenoten en ik naar de wedstrijd. Het was een geweldige ervaring en ik raakte zeker geïnteresseerd in Gaelic Football!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *